0756.087.687 / 0734.971.169
0745.257.454 / 0756.087.686
0733.365.765 / 0720.996.713
0736.569.753 / 0742.200.112
0725.232.388 / 0731.973.055

PROGRAMUL
"CASA VERDE 2023"

Recomandarile

 Amur Solar Energy Srl – esolar.ro = instalator validat

PASUL 1

PREGATITI DOCUMENTELE SA FIE VALABILE LA DATA DEPUNERII (sa NU fie expirate nici macar o zi)

PASUL 2

Aici https://inscrierionline.afm.ro/Dosar/Adauga  va creati dvs SINGUR – SINGURA un cont pe platforma AFM cu o adresa de email VALABILA si in viitor si pastrati parola la loc sigur. Este foarte simplu, urmariti instructiunile de aici https://inscrierionline.afm.ro/Instructiuni

Și mai ales de aici:

https://www.facebook.com/100064892042624/videos/165480649555125/

 

AICI va inscrieti in Programul Casa Verde 2023 dupa ce ati citit cu ATENTIE informatiile din aceasta pagina:

https://depunerefotovoltaice.afm.ro 

 

Va rugam studiați-l cu ATENȚIE de 2-3 ori pentru ca, documentele odată încărcate bine sau gresit, NU se mai pot edita/modifica!!!

Indrumam persoanele nefamiliarizate sa ceara ajutorul persoanelor tinere sa le inscrie cu atentie de dimineata devreme

PASUL 3

Vă veți înscrie dvs SINGUR - SINGURA pe platforma AFM, conform calendarului afișat in functie de judetul unde aveti adresa din buletin = adresa locului de montaj

​​

     Va rugam sa aveti actele pregatite pentru PRIMA ZI de incarcare pentru a fructifica la maximum sansa de a prinde un loc. Va puteti lua liber de la lucru 2-3 ore in dimineata respectiva.

REPETAM, pentru ca este CEL MAI IMPORTANT LUCRU si CEA MAI MARE PROVOCARE pentru dvs: Aici este link-ul portalului explicativ despre cum sa va inscrieti in programul Casa Verde 2023. Va rugam studiați-l cu ATENȚIE de 2-3 ori pentru ca, documentele odată încărcate bine sau gresit, NU se mai pot edita/modifica!!!

https://inscrierionline.afm.ro/Instructiuni

PASUL 4

     Alegerea firmei care sa va faca montajul (asteptam inca instructiuni cand veti putea face acest lucru dar DUPA ce va inscrieti). Noi suntem esolar.ro ca nume de site iar numele firmei cu care aparem in platforma este

Amur Solar Energy Srl – esolar.ro

Aici puteți consulta varianta finală a Ghidului de finanțare

CONDITIILE DE INSCRIERE – PREGATITI – OBTINETI DOCUMENTELE:

Cererea de Finantare care trebuie completata PE CALCULATOR – NU DE MANA – si poate fi semnata fie DE MANA CU PIX ALBASTRU apoi scanata in fisier PDF sau electronic dar apoi NU se mai listeaza si scaneaza. Aici aveti instructiuni CLARE de urmat. Link – click. Modelul de cerere fie va fi curand afisat de AFM, fie se va descarca direct din platforma in ziua depunerii dosarului.

Buletinul (cartea de identitate) sa fie VALABIL la data depunerii – daca este pe cale sa expire in aceasta perioada, mai bine il schimbati ACUM rapid.
 
Adresa din buletin sa fie ACEEASI cu adresa din extrasul CF (carte funciara). Act de identitate solicitant (adresa din cartea de identitate trebuie să coincidă cu adresa imobilului unde se dorește implementarea). Nu se acceptă viza de flotant la adresă. Termenul de schimbare a cărții de identitate este de 10 zile lucrătoare de la depunerea documentelor la Direcția de Evidență a Persoanelor.
 
Extras de carte funciară din care să rezulte dreptul de proprietate asupra imobilului construcție (NU TEREN) pe care se va implementa proiectul (este valabil 60 zile de la emitere). In extrasul CF NU TREBUIE sa existe inscrisa firma sau servicii de orice fel, trebuie sa fie CURAT fara sarcini. Se accepta DOAR ipoteca bancara. Se poate obține online și costă 20 lei de aici https://epay.ancpi.ro/epay/SelectProd.action?prodId=1420
 

Copia cărții funciare colective, doar pentru imobilele tip duplex (se obține doar fizic de la OCPI). De exemplu, pentru un imobil înscris într-o carte funciară cu număr de tipul xxxx-C1-U2, este necesară copia cărții funciare colective. Veti respinsi AUTOMAT daca in extrasul dvs CF apare UNITATE INDIVIDUALA si NU  ati depus si CF colectiv la data inscrierii. Ghidul este clar si NU va este aprobata ocntestatia NICI de catre instanta de judecata.

Dacă adresa din CI este scrisă diferit față de cea din extrasul de carte funciară (de exemplu lipsește strada, numărul, etc), trebuie să obțineți o Adeverință de la primărie care să ateste adresa la care locuiți și să menționeze numărul cărții funciare (Descarcă Model Adeverinta Nomenclator Stradal) si sa scrie in ea functionarul ca este pentru CasaVerde Fotovoltaice.

EXTRASUL CF este valabil DOAR 30 de ZILE, NU 60 de zile. MARE ATENTIE!!!

Certificat de atestare fiscal cu ZERO lei datorie la stat privind obligațiile de plată către bugetul de stat, emis pe numele solicitantului, de către organul teritorial de specialitate al Ministerului Finanțelor Publice (este valabil 90 zile de la emitere). Se poate obține online de la ANAF www.anaf.ro (dacă aveți SPV) sau fizic de la ANAF.

CERTIFICATUL ANAF este valabil DOAR 30 de ZILE, NU 90 de zile. MARE ATENTIE!!!

 
Certificatul de atestare fiscală privind impozitele și taxele locale cu ZERO lei datorie la stat și alte venituri ale bugetului local, emis pe numele solicitantului de către autoritatea publică locală PRIMARIE în a cărei rază teritorială aveți domiciliul (este valabil 30 zile de la emitere). Unele primării eliberează acest document online.
 

CERTIFICATUL FISCAL PRIMARIE este valabil DOAR 30 de ZILE. MARE ATENTIE!!!

 

E bine sa stiti ca odata ce v-ati inscris la un instalator NU-L VETI MAI PUTEA SCHIMBA daca NU VA CONVINE prestatia sau oferta acestuia. De aceea va sfatuim, nu va grabiti, analizati toate ofertele, si luati decizia in cunostinta de cauza pentru urmatorii 20-25 de ani. Noi credem ca veti foarte multumiti de oferta + prestatia + asistenta noastra permanenta si vom fi impreuna parteneri de incredere in acest program. In editiile trecute Casa Verde am primit zeci de persoane si unele AU PLATIT intre 1000 si 5000 de lei sa se poata transfera de la un alt instalator la care s-au inscris si sa vina la noi iar alti instalatori le-au cerut si PESTE 10.000 de lei sa le permita transferul – deci sunteti CAPTIVI instalatorului la care va inscrieti ACUM.

 
Atasata este o listă cu 
Intrebări și răspunsuri frecvente Casa Verde 2023 – (Descarcă lista cu intrebari si raspunsuri de aici), pe care o actualizăm în permanență.
 
Actualizam permanent informațiile privind programul. De asemenea, ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook, de aici:     
https://www.facebook.com/EsolarRomania
 
Suma de 20.000 lei o suportam noi la montaj, urmand sa o recuperam noi de la stat ulterior, deci NU o platiti dvs la inceput.NU CEREM NICIUN LEU nici pentru a va acorda consultanta din experienta si expertiza noastra si nici la montaj in afara de avansul cerut de ghid sau de cota parte daca doriti putere mai mare. Nu am cerut niciodata nici in editiile precedente Casa Verde 2019 si 2021.

Vă reamintim că în sesiunea Casa Verde 2023 - beneficiarii se vor înscrie SINGURI (nu prin instalator, ca în edițiile precedente) în aplicația informatică a AFM pentru rezervarea sumelor. Abia după realizarea înscrierii și validarea instalatorilor, beneficiarii își vor alege instalatorul validat cu care vor să implementeze proiectul.

Amur Solar Energy Srl – esolar.ro activeaza in domeniul energiei solare si fotovoltaice de 15 ani, dovada si marturiile date de o parte dintre clientii nostri pe pagina noastra pe Facebook de aici  https://www.facebook.com/EsolarRomania/

Si pe Google de aici https://www.google.com/maps/place//data=!4m3!3m2!1s0x4745674f2c2c41bf:0x97fde83360621759!12e1?source=g.page.m.rc._&laa=merchant-web-dashboard-card

Toate documentele trebuie să fie valabile la data înscrierii în aplicație.

 

PERSOANE FIZICE ELIGIBILE = care au dreptul sa se inscrie in program

 

Aici puteți consulta varianta finală oficiala a Ghidului de finanțare

 

CASA VERDE 2023

Lasă-ne datele tale de contact în formularul de mai jos și te vom ține la curent referitor la pașii următori privind înscrierea în program

Multumim! Mesajul a fost trimis!
Eroare. Mesajul nu a putut fi transmis